Macaroane cu vinete si nuci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 vinete,
400 g macaroane,
50 g nuci,
cateva fire de patrunjel verde,
50 g parmezan,
1 catel de usturoi,
4 linguri ulei,
sare si piper.
Mod de preparare:
Speli vinetele si le tai in cubulete sau in betisoare. Poti curata vinetele de coaja doar partial, adica o fasie o lasi alba, alta neagra, dar le poti lasa si cu coaja. Apoi le pui intr-un vas cu apa sarata si le fierbi timp de 5 minute.
Fierbi si pastele, apoi le clatesti si le lasi sa se scurga bine de apa.
Amesteci intr-un blender parmezanul, usturoiul, patrunjelul, nucile si uleiul adaugat treptat. Pui pastele intr-un castron, amesteci betisoarele de vinete si, deasupra, torni piureul obtinut in blender.
Servesti mancarea calda.
In locul vinetelor poti folosi dovlecei, telina, morcovi, sau alte legume care ii plac copilului cel mai mult. Este o mancare buna se pregateste rapid si o poti oferi intregii familii.

Lasă un răspuns