Malacof festiv


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
20-25 piscoturi de sampanie,
cate un pic budinca de vanilie si capsuni,
800 ml lapte,
1 plic gelatina,
100 ml suc de visine,
500 ml frisca lichida,
100 ml rom,
1 cutie compot de ananas,
300 ml lapte indulcit,
2 oua,
100 g stafide aurii,
3 banane,
3 kiwi,
3 piersici din compot,
zmeura si visine.
Mod de preparare:
Budincile le pregatesti separat, conform indicatiilor de pe plic. In fiecare pui un galbenus de ou, iar albusul il bati separat fiecare. Rastorni budinca fierbinte peste albus si amesteci usor. Lasi la racit. Gelatina o prepari conform instructiunilor de pe plic, cu sucul de visine si zahar dupa gust.Bati tare frisca cu mixerul. Rezulta patru castronele cu patru combinatii. Scurgi sucul de la compotul de ananas. Stafidele le pui la inmuiat in apa dulce cu rom (50 ml) pentru 40 de minute.
Bananele le tai felii rotunde, tai si kiwi felii rotunde si subtiri, iar piersicile cubulete. In laptele indulcit in care adaugi 50 ml rom, treci fiecare piscot rapid (fara sa se inmoaie). Asezi 3-4 piscoturi pe fundul castronului si 6 jumatati de piscoturi pe margine, pe peretii vasului. Pui alternativ, cu lingura, cate o gramajoara din compozitia de budinca si frisca apoi ananas, piersici, banane, zmeura, visine si stafide. Ai grija, sa asezi frumos pe peretii castronului, de jur-imprejur, felii de kiwi, banane si celelalte fructe, de asemenea, cate putin din gelatina rosie. Continui cu piscoturi, rupte in doua, budinca, frisca, fructe, pana se termina.
Dai la frigider pana a doua zi. Poti servi cu un cub de inghetata in fiecare castron.

Lasă un răspuns