Mancare de mazare cu carne de pui


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
350 g carne de pui (piept sau pulpe),
500 g mazare verde,
100 ml suc de rosii (sau 2 linguri bulion),
1 ceapa,
1 lingura faina,
ulei, sare, frunze de patrunjel.
Mod de preparare:
Ceapa o toci marunt si o calesti in putin ulei. Adaugi carnea de pui – pieptul taiat in bucati potrivite, iar pulpele pot fi folosite intregi – si 1/2 lingura de sare. Lasi carnea sa se inabuse timp de 10 minute, apoi adaugi mazarea. Acoperi mancarea si o lasi sa fiarba. Daca folosesti mazare conservata, trebuie sa inabusi ceva mai mult timp carnea inainte de a adauga mazarea. Dupa 20-30 de minute, daca si carnea si mazarea sunt fierte, dizolvi faina in sucul de rosii si-l adaugi la mancare. Potrivesti de sare, mai lasi pe foc cateva minute, apoi dai la o parte vasul de pe foc. Presari frunze de patrunjel tocate marunt si poti servi.

Lasă un răspuns