Mancare de rosii cu carne


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
300-400 g carne,
100 g ceapa,
100 ml ulei,
25 g faina,
250 ml suc de rosii,
7-8 rosii mici,
1/2 legatura patrunjel,
15 g sare,
3 catei de usturoi,
1 frunza de telina.
Mod de preparare:
Carnea o prajesti impreuna cu ceapa in uleiul incins. Freci faina cu sucul de rosii, pe care il adaugi cate putin sa nu se formeze cocoloase si torni amestecul peste carne. Completezi cu apa, atat cat sa cuprinda bucatile de carne. Lasi sa dea in cateva clocote, ca sa se lege sosul, apoi potrivesti gustul de sare si adaugi frunza de telina si rosiile intregi. Dai mancarea la cuptor pentru 15 minute, ca sa fiarba rosiile si sa se ridice uleiul. Daca doresti, in sos poti pune o lingurita de zahar. Servesti mancarea cu patrunjel tocat marunt si ornezi cu feliute de ardei gras colorat.

Lasă un răspuns