Mancarica de spanac si dragavei cu carne


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg dragavei (stevie),
1 kg spanac,
1 ceapa mare,
4-5 ciocanele de pui,
2-3 oua,
pasta de rosii,
4-5 graunti de usturoi,
1-2 linguri faina,
100 ml ulei Unisol.
Mod de preparare:
Cureti si speli vine spanacul si dragaveiul si le pui la fiert in apa fiarta cu sare. Intre timp, pui ceapa impreuna cu ciocanele la prajit in 100 ml ulei Unisol. Dupa ce au fiert spanacul si dragaveiul, le scurgi si le pasezi in strecuratoare cu lingura de lemn. Pui verziturile peste ceapa si carne, acoperi cu apa si lasi pe foc sa scada apa. Pui putina apa intr-un castron cu faina, amesteci bine sa nu se faca cocoloase, adaugi pasta de rosii si pui compozitia in cratita. Adaugi si oualele batute bine, mai lasi timp de 10-15 minute pe foc, iar la final, pui grauntii de usturoi. Servesti mancarica cu un ou ochi.

Lasă un răspuns