Mazare cu carne


Ingrediente
  • Ingredinete:
  • carne de pui , curcan, etc,
  • un kg mazare,
  • 2-3 morcovi,
  • o ceapa mare,
  • doua lingurite zahar,
  • o lingura jumate de pasta de tomate,
  • boia de ardei iute,
  • delikat/sare, marar.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Taiati in bucati pieptul de pui, ceapa si morcovul. Ceapa o caliti, adaugati boia de ardei iute si amestecati pana se omogenizeaza culoarea la ceapa calita, adauga bucatile de piept de pui, morcovul si presarati delikat. Lasati 2-3 minute apoi introduceti pe partea cealalta, punand din nou delikat peste bucatile de carne. Lasati tot 2-3 minute dupa care adauga mazarea si morcovul, apa cat sa le acopere, doua lingurite de zahar si 3 lingurite delikat.
Lasati sa fiarba aprocimativ 20 min.
Puneti pasta de tomate si lasati sa mai fiarba cca 10 minute, dupa care adaugati mararul tocat marunt, amestecati bine si inchideti focul.

Lasă un răspuns