Mica chinezoaica


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
200 g unt (sau margarina),
100 g faina,
400 g zahar pudra,
2 linguri cacao,
6 oua,
coaja de la 1 lamaie,
200 g nuci.
Mod de preparare:
Amesteci bine untul cu faina, 100 g zahar, cacaua, coaja rasa de la lamaie pentru aroma si nucile taiate bucatele mici. Separat, bati cele 6 albusuri spuma cu 100 g zahar pudra, dupa care le torni in compozitia preparata inainte. Pui compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 15-20 de minute. Scoti prajitura si pui pe deasupra cele 6 galbenusuri frecate bine cu 200 g zahar pudra si mai dai tava la cuptor pentru 5-6 minute. Scoti prajitura de la cuptor si razi pe deasupra ciocolata. Lasi prajitura la rece si apoi o servesti.

Lasă un răspuns