Miel umplut ardelenesc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru pasta:
1 miel,
1 capatana de usturoi,
1 lingura boia de ardei dulce,
sare, piper, felii de sunca.
Ingrediente pentru umplutura:
maruntaiele de la miel,
1 felie de paine,
1 cartof,
putina faina,
2 oua,
sare, piper,
1 lingura de boia.
Iti mai trebuie:
felii de sunca, 1-2 capatani de usturoi.
Mod de preparere pasta:
Am curatat si l-am pisat, apoi l-am amestecat cu o lingura de boia de ardei dulce, sare si piper dupa gust. Am uns mielul si in interior si in exterior cu aceasta pasta. Intr-o tava, am asezat mielul pe un pat de felii subtiri de de sunca si l-am impanat cu catei de usturoi. Am lasat mielul la rece o zi.
Mod de preparare umplutura:
Maruntaiele le-am dat prin masina de tocat impreuna cu felia de paine inmuiata si un cartof. La acest amestec, am adaugat putina faina, un ou fiert, sare, piper, un ou crud, o lingurita de boia. Am umplut mielul cu aceasta compozitie. Am cusut cu ata mielul, astfel incat sa nu iasa compozitia, l-am uns cu ulei si l-am presarat cu sunca. Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 2 ore. Am servit mielul cu o garnitura de cartofi si cu salata verde.

Lasă un răspuns