Millennium, salata bucatarului sef


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 piepti de pui dezosati, fara piele,
3 cani salata romaine sau alta salata verde,
3 cani frunze de spanac tanar,
150 g sunca slaba afumata, taiata suvite,
1 ardei gras galben copt, curatat de seminte, taiat suvite pe lungime,
1 ardei gras portocaliu copt, curatat de seminte, taiat suvite pe lungime,
18 rosii foarte mici, taiate in jumatati,
100 g branza de capra, faramitata,
1/2 cana ulei de masline extra-virgin,
1/4 cana otet balsamic,
1 lingurita mustar de Dijon,
1 catel de usturoi, tocat marunt,
3/4 lingurita tarhon uscat, faramitat,
1 varf lingurita sare.
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita potrivita, se fierbe pieptul de pui timp de 10 minute, in apa usor sarata, descoperit. Se scurge bine.
2. Pentru a se servi, se impart in mod egal frunzele de salata verde pe farfurii. In centrul fiecarei farfurii se pune peste frunze cate o gramajoara de spanac (1/2 cana). Se taie pieptul de pui suvite subtiri. Se aranheaza puiul, sunca, ardeii grasi, rosiile si branza pe fiecare farfurie.
3. Intr-un castron mic se amesteca uleiul cu otetul, mustarul, usturoiul, tarhonul si sarea. Acest sos se serveste cu salata.

Lasă un răspuns