Minestra di verdure


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg spanac (proaspat sau congelat),
4-5 dovlecei (1 kg),
4-5 cartofi potrivit de mari,
400 g fasole fiarta,
150-200 ml ulei vegetal (sau de masline),
1-2 cuburi condiment vegetal (optional).
Mod de preparare:
Mai intai cureti cartofii, ii tai in patru, dovleceii necuratati si spalati ii tai rondele groase, iar spanacul il speli foarte bine. Pui totul la fiert intr-o oala cu apa, dar mai putina decat volumul legumelor, deoarece isi mai lasa si ele. Daca totusi mai este nevoie, mai adaugi putina apa. Dupa ce au fiert legumele, adaugi spre sfarsit fasolea fiarta, uleiul si condimentul vegetal. Mai lasi pentru incorporare timp de 5 minute, apoi dai putin la rece, dupa care pui totul in blender sau mixezi. Va rezulta o crema grosuta, consistenta, care se serveste ca atare sau cu ochiuri si branza rasa.

Lasă un răspuns