Muschi umplut cu orez si garnitura de ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
600 g filet de porc,
10 felioare de chorizo,
1 fir de ceapa verde,
1/2 ardei gras, taiat fîsiute,
50 g cascaval, taiat bastonase,
patrunjel tocat,
ulei de masline,
sare, piper tricolor din rasnita.
Sos cu ciuperci
300 g porcini,
200 g ciuperci maro (Egerlinge),
1 cub unt,
1 esalota,
200 ml smantana de frisca,
sare si piper din rasnita,
orez (optional).
Mod de preparare:
Crestati fileul pe lungime. Il aplatizati cu ajutorul unei olite de fonta, intre doua fasii de folie alimentara.Asezati feliile de chorizo pe mijloc. Cascavalul si firul de ceapa il puneti peste chorizo. Deasupra asezati si fasiutele de ardei, presarati patrunjelul.
Folositi doar ardei rosu. Rolati filetul, apoi il legati, iar la capete inchis cu cate doua scobitori. Il condimentati cu sare si piper tricolor, si il rumeniti usor intr-o tigaie, in putin ulei de masline, apoi il transferati intr-o forma si il dati la cuptor. Coaceti muschiul la 200°C timp de 25-30 minute, dupa care il lasati circa 10 minute la odihna, acoperit. In timp ce muschiul se coace, faceti sosul de ciuperci si puneti orezul la fiert.
Caliti esalota in unt topit, adaugati ciupercile curatate si tocate grob. Dupa cateva minute de amestecat in tigaie, condimentati cu sare si piper, si adaugati smantana lichida. Mai lasati 2 minute pe foc.

Lasă un răspuns