Nectar de rosii si portocale


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 mango copt, curatat, tocat mare,
450 g rosii, decojite, curatate de seminte, taiate in jumatati,
1 pepene verde (circa 600 g), decojit, curatat de seminte, taiat bucati,
sucul si coaja rasa de la 1 portocala,
sucul si coaja rasa de la 1 lamaie verde,
gheata,
felii de portocala si lamaie verde (optional).
Mod de preparare:
1. Intr-un blender sau robot de bucatarie se pun mango, rosiile, pepenele verde, coaja si sucul de portocala si de lamaie verde. Se amesteca pana se omogenizeaza bine. (Ar putea fi necesar sa presarati nectarul in doua transe.)
2. Se umplu patru pahare mari cu gheata pe jumatate. Se completeaza cu nectarul de rosii si portocale. Se orneaza cu felii de portocala si lamaie verde. Se serveste imediat.

Lasă un răspuns