Negresa cu dovleac si crema de branza


Ingrediente
  • Pentru aluatul cu cacao:
  • 3/4 cana unt topit
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita vanilie
  • 2 oua
  • 1/2 cana faina
  • 1/2 cana pudra de cacao neindulcita
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 lingurite scortisoara
  • Pentru aluatul cu branza:
  • 170 g crema de branza
  • un ou
  • 1/3 cana zahar
  • 2 linguri faina
  • 1/2 cana piure de dovleac
  • 1/4 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita ghimbir
_ads

Mod de preparare:

Bateti untul, zaharul si vanilia pana obtineti o compozitie albicioasa. Adaugati oualele unul cate unul si amestecati dupa fiecare. Amestecati ingredientele uscate apoi adaugati-le la aceasta compozitie si omogenizati aluatul.

Pentru aluatul cu branza: Bateti crema de branza impreuna cu zaharul cu ajutorul unui mixer, apoi adaugati la restul de ingrediente si omogenizati bine.

Turnati 2/3 din aluatul cu cacao in tava pregatita in prealabil cu hartie de copt.

Deasupra puneti aluatul cu branza, iar apoi din loc in loc restul de aluatul de cacao.

Cu ajutorul unui cutit imprastiati aluatul de cacao in cel cu branza.

Dati tava la cuptorul preincalzit la 176 grade C pentru 35 de minute.

Lasă un răspuns