Negresa II


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
225 g faina,
50 g pudra cacao,
100 g zahar brun,
150 g zahar pudra,
doua oua,
125 g unt,
250 ml apa clocotita,
1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu,
1 / 2 lingurita praf de copt,
2 lingurite esenta de vanilie.

Pentru glazura:
5 linguri zahar brun,
150 g unt,
200 g ciocolata neagra,
100 ml apa.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade C.
Dati prin sita impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si praful de copt.
Intr-un alt castron puneti pudra de cacao si zaharul brun iar peste adaugati apa clocotita. Amestecati pana zaharul se topeste.
Negresa II 1
Intr-un alt castron bateti bine zaharul pudra impreuna cu untul pana se face pufos.
Adaugati extract de vanilie peste unt si omogenizati. Adaugati amestecul de faina si oualele batute separat apoi adaugati amestecul de zahar brun si bateti bine pana la omogenizare.
Negresa II 2
Turnati aluatul in tava pregatita si coaceti aproximativ 30-40 minute.
Dupa ce scoateti de la cuptor dati la rece pentru 5-10 minute.

In timp ce prajitura este in cuptor preparati glazura. Puneti apa, zahar bru si unt intr-o tigaie la foc mic si amestecati pana se topeste. Atunci cand amestecul incepe sa faca bule, luati tigaia de pe foc si adaugati ciocolata tocata marunt. Lasati 1 minut sa se topeasca, dar nu pe foc. Puneti glazura deasupra prajiturii.

Lasă un răspuns