Negrese cu lapte si nuci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 & 1 / 4 ceasca faina,
1 / 3 ceasca pulbere de cacao,
2-3 linguri nuci tocate,
3 / 4 lingurite praf de copt,
3 / 4 cana zahar,
1 / 3 ceasca unt (dedurizat),
3 / 4 lapte covasat,
1 / 2 lingurita esenta de vanilie,
1 / 4 ceasca lapte,
1 & 1 / 2 linguri gem de fructe.

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 ° C. Cerneti faina, praful de copt si pulberea de cacao, apoi amestecati-le.
Intr-un alt castron bateti untul si zaharul pana devine pufos.
Adaugati laptele covasat, gemul, laptele, esenta de vanilie si bateti bine pana la omogenizare.
Adauga amestecul de faina, praf de copt, pulbere de cacao si nucile tocate.
Amestecati bine pana cand aluatul devine gros.
Ungeti tava de copt si puneti aluatul, apoi nivelati-l.
Coaceti pentru 35-40 de minute.
Dupa ce scoateti de la cuptor dati la racit pentru 5 minute, apoi taiati negresa in formele dorite.

Lasă un răspuns