Negrese cu miez de nuca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Negrese cu miez de nuca
Pentru frimituri:
45 g faina.
12 g pudra de cacao,
25 g de zahar,
30 g unt moale.
Amestecati toate ingredientele cu varfurile degetelor.
Pentru negrese:
4 albusuri de ou,
130 g ciocolata topita,
130 g unt moale,
125 g zahar,
4 galbenusuri de ou,
1 / 2 lingurita extract de vanilie,
150 g nuci, zdrobite usor,
140 g faina simpla,
2 1 / 2 lingura pudra de cacao,
1 lingurita praf de copt,
1 lingurita bicarbonat de sodiu.
Mod de preparare:
Bateti albusurile pana obtineti un aluat rigid si puneti peste ciocolata topita. Bateti untul, zaharul si galbenusurile de ou pana obtineti un aluat cremos, il turnati peste amestecul de albusuri si ciocolata topita de mai sus, adaugati miez de nuca si amestecati bine.
Adaugati amestecul de faina cernuta cu lapte.
Turnati amestecul intr-o tava, in care in prealabil ati pus hartie de copt, presara ciocolata miez pe partea de sus.
Coaceti la 170C cuptorul preîncalzit timp de aproximativ 40-45 de minute sau de testare cu un bat pâna iese curata.

Lasă un răspuns