Omleta cu dovlecei si rosii


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
6 oua mari,
2 dovlecei mari,
4 rosii mici,
50 g cascaval ras,
1 lingura ulei de masline,
6 fire busuioc verde.
Mod de preparare:
Tai dovleceiii rondele, apoi ii prajesti in uleiul incins, la foc potrivit, timp de 5-6 minute, pana se inmoaie. Scoti dovleceii pe o farfurie si ii lasi deoparte.
Bati ouale intr-un castron incapator si adaugi dovleceii prajiti, rosiile taiate pe jumatate, si o parte din frunzele de busuioc, pui sare si piper negru proaspat macinat. Prajesti omleta la un foc mic timp de 8-10 minute, pana devine aurie. Presari cascavalul ras deasupra si pui vasul la cuptorul preincalzit pentru 5 minute, pana ce cascavalul se topeste.
Deasupra, presari busuiocul ramas si servesti omleta cu paine crocanta.

Lasă un răspuns