Orez cu spanac


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
700 g spanac (doar frunzele),
2 cepe,
1 lingura margarina rama,
200 g orez,
doi catei usturoi,
sare si piper.
Mod de preparare:
Am spalat spanacul bine, l-am scurs si taiat fideluta. La fel am procedat si cu cele doua cepe. Am pus intr-o cratita cu margarina, apoi am adaugat spanacul crud. Spanacul astfel pregatit v-a pastra toate proprietatile. Am acoperit cu capac dupa ce l-am condimentat si sarat dupa gust. In cele 10-15 minute cat fierbe spanacul, am pus si orezul la fiert pentru 10-15 minute.
Am pus orezul scurs de apa, dupa cele 15 minute, peste spanac si am lasat sa fiarba in continuare pana face legatura. Am pusm usturoiul tocat si zdrobit, dupa preferita fiecaruia, am potrivit de sare.
Aceasta garnitura o puteti servi la masa de Pasti alaturi de o friptura de miel.

Lasă un răspuns