Oua coapte in cosulete de cartofi


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 4 cartofi mari, copti in coaja,
  • doua linguriţe unt,
  • 4 oua,
  • doua felii de şunca,
  • doua lingurite branza,
  • 2-3 fire patrunjel proaspat, tocat,
  • sare, piper.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Asezati cartoful copt pe un tocator si, cu un cutit mic, taiati un capacel in el, pe lung. Folosind o lingurita, scoateti din miez pana se formeaza un „cosulet”. Curatati pulpa cat de multa doriti, dar aveti grija sa nu rupeti coaja.
In fiecare cosuleţ puneti cate o jumatate de lingurita de unt.
Spargeti apoi un ou, adaugati sunca (o jumatate de felie taiata marunt este suficienta pntru un cartof), o jumatate de lingurita de branza, patrunjel si potriviti de sare si piper.
Dati la cuptor 20-25 de minute, la 170 grade C, pana se coace oul. Serviti calde.

Lasă un răspuns