Oua la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
ulei de masline
2 linguri ceapa verde, fin tocata,
2 linguri ardei (orice culoare), fin tocat,
2 linguri sparanghel, fin tocat,
2 linguri bacon, marunt,
1 lingurita cimbru proaspat, tocat,
1 lingura unt,
4 linguri mascarpone,
2 oua.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 232° C. Incalziti uleiul intr-o cratita, adaugati ceapa, ardei si sparanghel si prajiti aproximativ 2-3 minute pana se inmoaie.
Adaugati bacon si cimbru si prajiti in continuare.
Scurgeti amestecul intr-un alt vas.
Ungeti un vas cu unt. Puneti jumatate din amestecul de ceapa pe partea de jos a vasului, bucata de mascarpone, apoi restul de amestec de ceapa.
Spargeti oualele si le puneti deasupra amestecului avand grija sa nu se sparga galbenusurile.
Adaugati apa in vas si il dati la cuptor pentru aproximativ 6-8 minute.
Serviti cu paine prajita.

Lasă un răspuns