Oua umplute


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
10 oua,
2 cutii pate de ficat mici,
5-6 castraveciori murati ,
maioneza,
sare si piper,
2-3 linguri smantana.
Mod de preparare:
Puneti ouale la fiert in apa rece cu putina sare. Din momentul in care au incept sa fiarba, le mai lasati 5 minute, pentru a fi sigur ca nu au zeama. Dupa ce au fiert, le scoateti din apa si le lasati sa se raceasca. Le curatati de coaja, si le taiati in doua pe lung. Scoate-ti galbenusurile si le amestecati cu pateul in robotul de bucatarie, sau le pasati cu o furculita.
Taiati catraveciorii in bucatele cat mai mici si ii puneti in pasta de pate si galbenus. Potriviti de sare si piper. Cu aceasta compozitie umpleti fiecare jumatate de ou. Deasupra puneti maioneza si decor dupa imaginatia fiecaruia.
Pe platoul in care asezati ouale, puteti pune 2-3 linguri de smantana, pentru a se aseza mai bine.
Presarati deasupra piper proaspat macinat sau boia.

Lasă un răspuns