Pachetele cu carne si cascaval


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pachet foi de placinta,
1 pachet de unt sau margarina (pentru uns foile),
500 g carne tocata,
6 oua,
2 galbenusuri (pentru uns pachetelele),
2 cepe,
2 linguri unt sau margarina (pentru uns tava),
sare si piper.
Mod de preparare:
Condimentezi carnea tocata cu sare si piper. Adaugi ouale unul cate unul, pesmetul, ceapa putin calita inainte, verdeata tocata marunt si cascavalul ras. Separat intinzi usor foile de placinta si le tai dreptunghiuri. Feicare foaie o ungi cu unt sau margarinatopita. Umpli fiecare dreptunghi cu compozitia de carne, dupa care rulezi. Pachetelele formate le asezi intr-o tava unsa cu unt sau margarina si le ungi cu galbenus de ou batut. Le lasi la cuptor, la foc mic, pana ce se rumenesc frumos.

Lasă un răspuns