Paine cu alune, migdale si fistic


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
75 g oua,
125 g zahar,
1 varf cutit sare,
200 g faina,
½ lingurita praf de copt,
70 g migdale,
30 g fistic,
30 g alune.
Mod de preparare:
Am incalzit cuptorul la 170 ° C. Am prajit alunele pentru 10 minute. Am cernut faina impreuna cu sarea, si praful de copt.
Nuci friptura în cuptorul incalzeste timp de 10 minute (sau pâna la parfum).
Se cerne faina impreuna tort, sare cu praful de copt.
Am batut impreuna zaharul si oualele pana s-a format o textura luminoasa, apoi am turnat faina cernuta si am mixat pana la omogenizare.
Am pus migdalele, fisticul si alunele si am framantat aluatul pentru a le amesteca. Am dat la cuptor si am copt pentru aproximativ 25 de minute.
Dupa ce am scos de la cuptor am taiat in felii pe care le-am dat la cuptor pentru inca 20 de minute.

Lasă un răspuns