Paine cu banane si morcov


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 3 / 4 cani faina (eu am folosit 1 / 2 faina simpla si 1 / 2 faina integrala de grau),
1 lingurita de sare,
3 / 4 lingurita de bicarbonat de sodiu,
1 lingurita praf de copt,
1 lingurita scortisoara,
1 cana de zahar,
2 oua sau 4 albusuri de ou,
3 / 4 cana gem de mere,
1 cana morcov ras,
1 ceasca piure banane (3 banane mici),
1 / 4 cana nuci tocate.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 176 grade Celsius.
Puneti intr-un castron faina, sare, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si scortisoara. Amestecati si le dati deoparte.
Paine cu banane si morcov 1
Intr-un alt castron adaugati zaharul, gemul de mere si albusurile de ou. Mixati pana obtineti un aluat pufos.
Paine cu banane si morcov 2
Adaugati ingredientele din primul castron si mixati bine pana la omogenizare.
Paine cu banane si morcov 3
Adaugati morcovii rasi, nucile tocate si piureul de banane, amestecand pana se omogenizeaza.
Paine cu banane si morcov 4
Ungeti forma de paine in care puneti aluatul.
Coaceti la 176 grade Celsius aproximativ 60-65 minute.

Lasă un răspuns