Paine cu bere si branza


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Paine cu bere si branza
Ingrediente:
3 cani faina,
1 lingura de zahar,
1 lingurita de sare,
453 g bere
1 / 2 cana branza cheddar rasa sau orice branza de alegere,
1 / 2 lingura de frunze de cimbru (puteti folosi alte plante cum ar fi oregano sau rozmarin).
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti o forma de paine. Adaugati faina, zahar si sare intr-un castron mare si amestecati bine.
Adaugati bere si amestecati cu o lingura de lemn pana cand sunt bine combinate.
Turnati aluatul in forma de paine.
Presarati cu branza rasa si frunze de cimbru.
Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute sau pana cand painea prinde o culoare aurie.
Dupa ce scoateti din cuptor o rasturnati din forma si o dati la racit timp de 10 minute.
Serviti painea cu unt, miere sau mezeluri.

Lasă un răspuns