Paine cu branza si marar


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
550 g faina,
10 g drojdie uscata,
150 g branza de burduf,
60 ml apa,
240 ml lapte,
60 g margarina,
2 linguri zahar,
2 lingurite sare,
2 legaturi marar.
Mod de preparare:
Cerni faina in castron, faci o adancitura si pui drojdia, zaharul si apa pentru maia. Cand a crescut, adaugi laptele si framanti, adaugand margarina si sarea. Faci un aluat potrivit pe care il lasi la dospit, pana isi dubleaza volumul. Imparti coca in 4-5 bucati, pe care le intinzi cu sucitorul. Adaugi branza amestecata cu mararul tocat fin si rulezi strans. Pui ruloul intr-o tava de cozonac sau asezi toate rulourile intr-o tava mai mare, unul langa celalalt. Lasi sa creasca in tava, apoi introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 40 de minute.

Lasă un răspuns