Paine prajita cu branza si ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Paine prajita cu branza si ciuperci
Ingrediente:
227 g ciuperci mixte,
2 linguri ulei de masline,
1 lingura unt,
1 lingurita de sare
2 lingurite frunze proaspete de cimbru sau 1/2 lingura cimbru uscat,
1 catel usturoi, tocat,
1 lingura coaja de lamaie,
sucul de la o jumatate de lamaie,
1 bagheta paine, taiata in felii,
227 g branza mascarpone,
arpagic tocat (optional).
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 176 grade Celsius. Spalati si curatati ciupercile, apoi le taiati in bucati mai mici.
Incalziti o tigaie mare la foc mediu. Adaugati o lingura de ulei de masline, apoi ciupercile si amestecati pana se rumenesc, 5-8 minute. Presarati o lingurita de sare, unt, cimbru si usturoi, amestecand pana cand untul este absorbit.
Aranjati feliile de paine intr-un singur strat pe o foaie de copt. Coaceti in cuptor pana cand se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Dupa ce le scoateti presarati pe fiecare felie de paine branza mascarpone, apoi ciuperci, un praf de sare si arpagic tocat.

Lasă un răspuns