Paine turceasca cu iaurt si spanac


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
400 g iaurt,
500 g faina,
2 oua,
7 g drojdie uscata,
1 lingurita sare,
200 g spanac,
100 g branza.
Mod de preparare:
Bati iaurtul cu ouale. Adaugi sarea, faina si praful de copt si amesteci totul cu mixerul. Vei obtine un aluat potrivit de moale si lipicios.
Scurgi bine spanacul si il amesteci cu branza rasa si cu 2-3 linguri de aluat. Tapetezi o craticioara rotunda cu hartie de copt si pui aluat cu lingura.
Pui un strat de aluat simplu, apoi ici-colo, cate o lingura de aluat cu spanac si tot asa pana termini aluatul.
Pui si deasupra, pe alocuri, aluat cu spanac pentru a-i da painicii un aspect frumos si la exterior.
Dai painea la cuptor, la foc mic pana se rumeneste deasupra.
Lasi painica sa se raceasca complet, apoi o poti taia.

Lasă un răspuns