Panere de toamna, cu legume si ficatei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
6 cartofi roze mari,
600 g ficatei de pasare,
2 zucchini,
2 dovlecei mici,
250 g broccoli,
250 g mozzarella,
50 ml ulei,
sare, piper,
6 rosii cherry.
Mod de preparare:
Speli cartofii si ii fierbi fara sa-i cureti de coaja, pentru circa 10 minute. In acest timp, inabusi putin ficateii in 2 linguri de ulei si putina apa, intorcandu-i pana se patrund bine.
Desfaci broccoli in buchetele pe care le oparesti timp de 5 minute.
Tai dovleceii in rondele. Ii frigi pe gratar, impreuna cu rosiile.
Dupa ce ai preparat ficateii si legumele, le presari cu sare si piper dupa gust.
Decojesti cartofii, ii tai in jumatati, pe lungime si, cu ajutorul unei lingurite, le indepartezi mijlocul, pastrand panerelor pereti grosi de 1 cm.
Repartizezi ficateii si legumele in cosuletele de cartofi, iar deasupra pui cate o felie de mozzarella.
Asezi cartofii in tava unsa cu restul de ulei si ii coci in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 10-15 minute. Este un preparat satios si rapid, pe care il servesti fierbinte.

Lasă un răspuns