Papanasi II


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg branza de vaci ,
4 oua,
400 g faina,
2 plicuri zahar vanilat,
1 esenta de rom,
1 lingurita bicarbonat,
smantana,
dulceata de visine.
Mod de preparare:
Bati bine ouale cu zaharul vanilat si cu bicarbonatul nestins. Adaugi branza si apoi faina. Obtii un aluat potrivit de moale. Iei cate o lingura de aluat si formezi mingiute pe o planseta cu faina. Formezi apoi papanasii sub forma unor ineluse. Incingi uleiul intr-o tigaie. Pui papanasii in tigaie, astfel incat sa fiarba in ulei si sa se si rumeneasca. Nu trebuie sa se coaca prea repede pentru ca nu au timp suficient sa creasca. Cand sunt aurii, scoti papanasii pe servetele absorbante. Servesti papanasii cu smantana dulce si cu dulceata de visine.

Lasă un răspuns