Pasca cu branza fara aluat


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
750 g branza de vaci,
5 oua,
8 linguri cu zahar,
250 g smantana,
3 linguri cu lapte praf,
3 linguri cu faina de grau,
100 g unt,
150 g stafide,
esenta de rom,
coaja de lamaie, sare.
Mod de preparare:
Branza bine scursa de zer, o zdrobesti bine cu furculita si adaugi 1 lingurita de sare. Galbenusurile le bati cu zaharul pana acesta se topeste, apoi le adaugi in compozitia de branza. Adaugi laptele praf, smantana, untul topit, aromele, faina, jumatate din stafide. La sfarsit, adaugi albusurile batute spuma si omogenizezi compozitia. Ungi o tava rotunda cu margarina si o tapetezi cu faina, pui toata compozitia, nivelezi, iar deasupra pui restul de stafide. Dai la copt, la foc moderat pentru 30-35 minute. Dupa ce s-a racit, o rastorni pe un platou si o portionezi.

Lasă un răspuns