Pasca cu ciocolata


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente aluat pasca cu ciocolata:
250 g faina,
125 g margarina,
un ou,
65 g zahar,
un praf sare,
margarina pentru uns forma.
Ingrediente umplutura – pasca cu ciocolata:
100 g ciocolata de menaj,
doua linguri cacao,
doua linguri faina,
200 ml lapte,
4 oua,
100 g margarina,
un plic vanilie.
Mod preparare pasca cu ciocolata:
Preparati aluatul din faina, margarina, ou, zahar si un praf de sare. Framantati apoi lasati la dospit. Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de groasa si intindeti in forma de copt speciala.
Topiti ciocolata pe baie de aburi, adaugati margarina, cacao si vanilie. Turnati laptele treptat si amestecati pana compozitia se ingroasa. Separat, bateti ouale, adaugati zaharul, apoi turnati peste ciocolata.
Puneti hartie de copt cu boabe de fasole deasupra peste aluatul din tava, pentru a-si pastra forma. Dati la cuptor si lasati aprox 15 minute. Dupa ce este gata, scoateti si indepartati foaia cu boabele de fasole.
Turnati umplutura, si dati din nou la cuptor, inca 20 de minute. Cu 5 minute inainte de a scoate forma din cuptor, decorati cu jumatati de nuci sau migdale. Inainte de servire, pudrati pasca cu zahar.

Lasă un răspuns