Pasca cu stafide si branza dulce


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru aluat:
600 g faina de grau,
1 cubulet drojdie proaspata,
120 g zahar,
1 lingura coaja de lamaie,rasa,
3 oua,
60 g unt,
1 cana de lapte caldut.
Mod de preparare:
Se pune faina in vasul robotului, apoi faceti o adancitura in care drojdia frecata cu putin zahar si putin din laptele caldut.Lasati sa se dospeasca.
Dupa aproximativ 5-10 minute adaugati pe rand restul ingredientelor in timp ce robotul framanta.
Lasati aluatul la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi il împartiti pentru o foaie si
doua suluri pe care le suciti si puneti deasupra. Puteti folosi o forma cu diametrul de 30 cm, pe care o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.
Imbracati forma cu foaia rotunda de aluat, apoi turnati umplutura, iar deasupra asezati impletitura.
Coaceti Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ 60 minute.
Ingrediente pentru umplutura:
500 g ricotta,
2 oua,
150 g stafide,
1 lingura coaja de lamaie,rasa,
zahar si vanile dupa gust
Preparare umplutura:
Amestecati toate ingredientele.

Lasă un răspuns