Paste cu branza dulce la cuptor


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 500 g paste,
  • 500 g branza proaspata de vaca,
  • 200 g zahar,
  • zahar vanilat,
  • 3 oua,
  • 400 g iaurt gras,
  • 150 g smantana grasa,
  • 100 g cascaval,
  • un cub de unt, pentru uns tava.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Puneti doi litrii de apa la fiert, iar cand da in primul clocot turnati pastele si lasati sa fiarba cca 10 min.
Intre timp, amestecati branza cu zaharul si apoi scurse bine, doua oua batute si amestecate cu smantana si iaurtul din care opriti doua linguri.
Dupa ce au pastele au fiert bine, le scurgeti de apa, apoi le amestecati cu branza. Turnati totul in tava pregatita si unsa cu un pic de unt. Bateti bine oul ramas si amestecati cu cele doua linguri de iaurt, apoi turnati deasupra pastelor si intindeti cu o furculita pe toata suprafata lor. Deasupra radeti cascacavalul si dati la cuptor pana capata o crusta aurie, aproximativ 20 minute. Serviti pastele cu zahar pudra vanilat.

Lasă un răspuns