Paste cu branza si legume coapte


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
¼ ceasca (cca 60 ml) ulei de masline,
4 vinete mici (cca 240 g), taiate in felii de 1 cm,
200 g ciuperci cantonate,
750 g (1 borcan) rosii si busuioc, sos de paste fainoase.
1 cana (250 ml) de legume,
300 g paste,
1/3 ceasca frunze de patrunjel,tocat proaspat,
½ ceasca (40 g) parmezan ras,
200 g branza.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 220 ° C. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, adaugati vinete si ciuperci, gatiti amestecand ocazional pana cand legumele sunt rumenite usor. Adaugati sos de paste si cana de legume. Gatiti amestecand ocazional, timp de 10 minute. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
Intre timp, gatiti pastele intr-o cratita mare cu apa fiarta, apoi scurgeti apa. Adauga pastele, patrunjelul si jumatate din amestecul de parmezan la sosul de rosii si amestecati bine. Turnati amestecul intr-un vas intins de 2,5 litri. Presarati deasupra bucati de branza si parmezanul ramas. Coaceti pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand se rumeneste.

Lasă un răspuns