Paste Primavera


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • doua linguri ulei masline,
  • 4 rosii prunisoara, tocata mare,
  • un cartof potrivit, curatat, taiat in felii de 0.5 cm,
  • doi catei de usturoi, taiati felii,
  • o cana ciuperci, taiate felii,
  • 3/4 cana supa de pasare, degresata, sau supa de legume,
  • 450 g sparanghel curatat, taiat in bucati de 1.5 cm, oparit,
  • o cana mazare congelata, dezghetata,
  • un dovlecel galben, potrivit, taiat in felii groase de 0.5 cm,
  • 1/4 cana busuioc proaspat, tocat marunt,
  • 1/4 cana branza parmezan rasa.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Intr-o cratita potrivita, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga rosiile, morcovul si usturoiul. Se calesc timp de 10 minute. Se adauga ciupercile si supa. Se fierb 10 minute. Se adauga sparanghelul, mazarea si dovlecelul. Se fierb circa doua minute, pana cand legumele s-au fragezit. Se adauga busuiocul si branza rasa. Se acopera si se pun deoparte, mentinandu-se calde.
Intre timp, intr-o oala mare, se fierb pastele in apa cu putina sare, pana se inmoaie, urmand instructiunile de pe pachet. Se scurg. Se pun in castronul in care se vor servi. Se adauga sosul cu legumele. Se amesteca. Se servesc imediat.

Lasă un răspuns