Peste cu mazare


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
4 fileuri de peşte (a cca 200 g),
sare, piper,
doua cepe,
1 banana
100 g nuci,
200 ml smantana,
un ou,
2 linguriţe praf de curry,
nucsoara,
boia,
2 linguri chutney de mango,
500 g mazare congelata.
Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 200° C. Spalati bine pestele si taiati-l in cuburi potrivitee. Asezati intr-o forma de sufleu unsa; dati cu sare si piperati. Taiati ceapa rondele si asezati dea­supra. Coaceti la cuptor aproximativ 10 min.
Decojiti banana si taiati marunt. Tocati nucile. Bateti smantana cu ou, praf de curry, sare, piper, nucsoara, boia de ardei si chutney de mango. Scoateti forma din cuptor. Repartizati pes­te peste mazarea conge­lata, bananele si nucile. Turnati amestecul de oua si smantana si mai coaceti sufleul cca 25 min.

Lasă un răspuns