Peste cu orez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
4 fileuri peste,
1 cana orez,
2 morcovi,
1 ceapa potrivita,
1-2 ardei grasi,
1 pahar vin alb,
sare, piper, curry,
rosii in suc propriu sau bulion.
Mod de preparare:
Spalati orezul, apoi il scurgeti de apa si il puneti la fiert intr-o cratita cu apa pana se umfla putin, nu trebuie fiert bine.
Tocati ceapa marunt si caliti in doua linguri de ulei, iar cand se inmoaie adaugati ardeiul, tocat si el fideluta, cubuletele de morcov.
Dupa ce se inmoaie toate, adaugati si rosiile taiate cubulete cu sos cu tot si apoi amestecati cu orezul fiert pe jumatate, puneti curry si piper dupa gust in functie de preferinta fiecaruia.
Puneti compozitia de orez cu ceapa, ardei si morcov intr-o tava mai inalta, iar deasupra puneti pestele condimentat cu sare si piper.
Dati la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Lasă un răspuns