Piept de curcan cu ciuperci si smantana


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
600 g piept de curcan
1 cutie ciuperci
4-5 catei usturoi
200 ml smantana
1 lingura faina
2 linguri ulei
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit bine se scot pe o hartie absorbanta sa se prelinga uleiul in plus.
Usturoiul curatat il presam in uleiul ramas in tigaie, cateva secunde apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri.
Faina o amestecam bine cu smanatana , avand grija sa nu se faca cocoloase si o rasturnam peste ciuperci, lasand-o sa dea in clocot. Adaugam bucatile de piept de curcan prajite si mai lasam sa fiarba cam 10 minute toate impreuna.
Se serveste cu ce garnitura preferati si se presara patrunjel verde tocat, deasupra.
Eu am servit cu sufleu de spanac.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns