Piept de curcan cu conopida


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
600 g file de piept cu curcan,
300 g conopida,
200 ml supa concentrata,
150 g cascaval,
200 g smantana,
condimente din legume uscate,
sare, piper.
Mod de preparare:
Desfaci conopida in buchetele si o speli bine. Speli fileul, il usuci folosind un servet si il tai in felii subtiri, ca pentru snitele. Presari feliile cu condiment din legume uscate, piper si sare.
Daca doresti, poti presara si alte plante aromatice.
Asezi buchetele de conopida in marginea fiecarei felii, le rulezi si le prinzi cu scobitori.
Pui rulourile intr-un vas termorezistent, torni supa si introduci vasul in cuptor, pentru 40 de minute.
Razi cascavalul, il amesteci cu smantana si condimentezi amestecul. Scoti rulourile din cuptor, le ungi cu acest amestec si mai lasi vasul in cuptor pentru 10 minute. Servesti preparatul cu garnitura de cartofi copti si cu salata.

Lasă un răspuns