Piept de curcan umplut cu spanac si branza feta


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:

* 400g piept de curcan ( pui )
* 200g spanac
* 100g branza feta
* 1 galbenus de ou
* 1 lingura cu varf pesmet
* 1/2 kg morcovi
* piper alb, putin ulei de masline

Pieptul il taiem file, il batem putin cu ciocanul de snitele , il condimentam cu piper ( nu punem sare deoarece feta este sarata ) si-l lasam sa stea la rece. Spanacul il oparim , apoi il strecuram, il presam bine sa iasa apa din el si-l punem in blender. Adaugam branza feta, pesmetul si galbenusul de ou. Mixam bine.

Punem putina pasta pe o felie de piept de pui , rulam si prindem cu o scobitoare.
Prajim rulourile in putin ulei si apoi le scoatem pe o farfurioara.
Morcovii ii spalam bine, daca e nevoie ii curatam si apoi ii taiem bucati mai mari. Punem totul intr-o punga pentru copt la cuptor, adaugam si uleiul ramas de la prajit .
Intepam punga de cateva ori si coacem in cuptorul incins la 180 grade timp de o ora.
Servim cu morcovi. Eu am fiert si putina mazare dar voi puteti sa folositi ce granitura doriti .

Daca nu aveti punga pentru copt puteti sa coaceti intr-o tava acoperita cu o folie, dupa o ora luati folia jos si lasati sa se rumeneasca putin.

Lasă un răspuns