Piept de pui cu orez si tarhon


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 bucati de piept de pui dezosat si fara piele,
1-2 cani telina tocata,
4-5 cepe mici,
1 lingurita tarhon proaspat,
3 cani supa de pui fara sare,
1-2 cani vin alb sec,
100 g de orez cu bobul lung,
condimente.
Mod de preparare:
Pieptul de pui il tai cubulete mici. Adaugi telina, ceapa, tarhonul tocat marunt si 1 cana cu supa de pui fara sare.
Pui totul intr-o tigaie si fierbi la foc mediu, pana cand se inmoaie carnea si legumele.
Dai deoparte, iar intr-un bol amesteci vinul cu cele 2 cani de supa de pui ramase, orezul si condimentele si le lasi timp de 30 de minute la macerat.
Puiul gatit si compozitia de vin le amesteci intr-un vas pe care il acoperi si il lasi aproximativ 60 de minute.
Iei un platou si aranjezi mancarea sub forma de rotocoale cu ajutorul unor forme speciale sau al unor boluri.
Servesti preparatul fierbinte. Poti presara putin tarhon verde.

Lasă un răspuns