Piepti de pui umpluti cu spanac si branza


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
6 jumatati de piepti de pui, dezosati, fara piele (700 g),
3/4 lingurita sare, 1/4 lingurita piper negru,
1/2 lingurita busuioc uscat, faramitat,
300 g spanac decongelat, stors de apa,
6 jumatati de ardei grasi rosii copti
6 felii subtiri de branza Jarslberg degresata sau svaiter (100 g),
1/2 cana lapte batut degresat, 2 cani pesmet.
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 225 grade Celsius. Se unge marginea tavii pentru cuptor cu putin ulei.
2. Se pune fiecare felie de carne intre doua folii de plastic si se bate pana ajunge la grosimea de 0,5 cm.
Feliile se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc pe o singura parte. Pe fiecare felie se pun spanac, ardei gras si branza impartind cantitatile in mod egal.
Se lasa o margine de 0.5 cm libera, de jur imprejur. Se ruleaza fiecare felie si se ,,incheie” cu o scobitoare.
3. Fiecare rulou se da prin lapte batut, apoi, prin pesmet. Se pun rulourile in tava pentru cuptor, cu partea unde se incheie dedesubt.
4. Se coc la cuptor 35 de minute, pana cand carnea e gata, iar pesmetul s-a rumenit.
Se servesc, dupa ce se scot scobitorile.

Lasă un răspuns