Pizza alsaciana


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)

Ingrediente:
400g faina;
4 linguri de ulei;
250ml apa;
1 lingurita de sare;
1 cub de drojdie ,
cascaval,
300g smantana (creme double);
5 cepe mijlocii;
200g costita;
vegeta; piper

Mod de preparare:
Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde – e la fel de buna ca proaspata

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns