Pizza cu bacon


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente aluat:
300 g faina,
3 g drojdie,
50 ml lapte caldut,
20 ml ulei masline,
10 g zahar,
sare.
Ingrediente pentru umpluturta:
cascaval, bacon,
rosii,
masline
ciuperci din conserva
bulion, sare, cimbru.
Mod de preparare:
Am drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline intr-un bol. Am adaugat faina si am amestecat, iar la final am framantat aluatul vartos. Am dat la crescut pentru aproximativ 20 minute la loc cald.
Am tapetat cu hartie de copt o tavaintinsa, apoi am intins aluatul usor pana cand am obtinut o foaie de aluat subtire. Din bulion si cimbru am pregatit un sos pe care l-am pus pe foaia de aluat. Am pus apoi baconul taiat in bucatele mici, ciupercile scurse, maslinele si rosiile taiate felii. Am dat la cuptor pentru cca 15 min, apoi am pus cascavalul dat prin razatoare si am mai lasat 5 minute.

Lasă un răspuns