Pizza casei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Blat
450 g faina
25 g drojdie( 7 g drojdie uscata)
4 linguri ulei
220 ml apa calduta( lapte)
1 ligurita rasa sare
1 lingurita rasa zahar
1 praf de copt

Umplutura
2 cabanosi
200 g salam uscat
200 g sunca
3-4 oua
100 ml smantana
100 g telemea, 200 g ciuperci
200 g cascaval
1 ceapa
oregano
sare
piper
Ketchup

Mod de preparare:
Se face un aluat de blat din toate ingredientele pe care il lasam la dospit in loc caldut aproximativ 30 minute.
Dupa trecerea timpului aluatul se intinde cu facaletul si se pune in tava captusita cu hartie de copt, unsa cu putin unt si se mai lasa in tava la dospin cam 15 minute.
Ceapa si mezelurile le taiem felii subtiri.Carnatul, sunca si ceapa le calim putin pina se sticleste ceapa apoi adaugam ciupercile , invartim si le lasam sa se patrunda bine.
Blatul din tava, dupa dospire ,il intepam cu furculita si il ungem cu 100 ml smantana si adaugam apoi mezelurile , ciupercile si ceapa calite.
Razuim telemeaua si asezam feliile de salam peste telemea.Punem ketchup si oregano, apoi ouale batule bine cu restul de smantana.
Razuim cascavalul si dam tava la copt in cuptorul dinainte incalzit . Lasam sa se coaca pina se topeste cascavalul si aluatul este copt, aproximativ 20-30 minute.
Servim pizza cu diferite sosuri agreate de familie…

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns