Placinta cu branza si crema de lamaie


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • doua lamai intregi fara samburi,
  • 150 g crema de unt,
  • 310 g zahar,
  • trei oua,
  • 200 g branza,
  • 150 g faina,
  • o lingurita praf de copt,
  • 1/4 lingurita de sare,
  • 70 g migdale.
  • Pentru topping:
  • 60 gr. glazură de zahăr,
  • suc de 1/2 lamaie,
  • 30 gr. crema de unt.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 160 grade C si ungeti o tava cu diametrul de aproximativ 25 cm cu unt. Curatati lamaile de piele si le treceti prin blender facand un piure. Adaugati migdalele tocate. Intr-un alt castron amestecati untul, zaharul si oualele pana obtineti o textura cremoasa, apoi adaugati branza. Amestecati faina, sarea şi drojdia intr-un castron si adaugati la amestecul de piure de lamaie.
Turnati aluatul in tava de copt si coaceti aprox. o ora. Dupa ce se raceste puneti deasupra ingredientele pentru topping omogenizate, iar apoi decorati cu capsuni.

Lasă un răspuns