Placinta pascala


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 oua, 600 g spanac, 1 catel de usturoi, 400 g aluat foitaj, 1 cana smantana, 2 morcovi, 2 linguri faina, nucsoara, 300 g carne de miel, 50 ml vin alb, 150 g cascaval, sare, piper

Preparare:
Toci carnea de miel, o pui intr-un castron si o amesteci cu usturoiul tocat, sare, piper, nucsoara, spanacul oparit si scurs bine, morcovii fierti si taiati cubulete, 2 oua, 2 linguri de faina si 50 ml vin.
Tapetezi o tava cu aluatul foitaj, torni compozitia preparata, asezi deasupra ei 5 oua fierte, taite in jumatate si presezi bine. Bati un ou, il amesteci cu cascavalul ras si cu smantana si torni totul deasupra placintei. Dai tava la cuptor pentru 45 de minute.
O serviti calda sau rece.

Lasă un răspuns