Platou vegetarian


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 dovleac,
1 vanata mare,
1 ardei gras rosu sau 1 ardei capia,
7-8 ciuperci mari,
1 kg rosii,
1 lingura ulei de masline,
sare, piper,
1-2 catei de usturoi,
cimbru sau oregano, dupa preferinta.
Mod de preparare:
Dovlecelul, vanata si ardeiul le speli, le cureti de cotoare si le tai rondele. Asezi pe gratar legumele si le intorci pe ambele parti. Apoi le asezi pe servetele absorbante. Ciupercile curatate le pui si pe ele pe gratar, asa intregi.
Din rosii date pe razatoare, ulei de masline si usturoi, prepari un sos care se fierbe pe foc pana scade bine. Condimentezi sosul. Pe un platou, asezi rondelele de legume si ciupercile intregi sau taiate pe jumatate.
Le stropesti cu sos si presari cimbru si oregano. Le consumi calde sau reci.

Lasă un răspuns