Prajitura cu ciocolata amaruie


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 200 g de ciocolata amaruie,
  • 200 g de unt nesarat,
  • o cana (128 g) de zahar,
  • 5 oua cu albusurile separate de galbenusuri,
  • doua linguri de faina,
  • un varf cutit de sare.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Combinati ciocolata si untul intr-un bol mediu, il puneti deasupra unui vas mic cu apa, lasand pana se topeste clocotita si untul complet. Adaugati 2/3 cana de zahar si lasati-l sa se raceasca. Adaugati galbenusurile de ou, faina si un varf de cutit de sare.
Bateti albusurile de ou pana cand incepe sa creasca, puneti restul de zahar si continuati sa bateti. Combinati cele doua amestecuri si turnati aluatul format in tava pregatita in prealabil cu hartie de copt. Coaceti la 176 grade C timp de 40-50 minute.

Lasă un răspuns